Vanzare paleti

Vanzare paleti si europaleti

Pentru productie, distibutie, depozitare sau alte utilizari vindem paleti in Brasov si in toata Romania. Oferim conditii excelente pentru clientii nostri B2B. Usor de manevrat si stivuit, paletii , fiind reutilizabili, devin un instrument valoros pentru reducerea costurilor.

Vindem paleti si europaleti reconditionati si tratati fitosanitar conform normelor europene ISPM-15. Ne asiguram toti paletii respecta normele de calitate si siguranta.

Suntem constienti de rolul nostru in protejarea mediului si ne implicam activ si cu seriozitate in tot ceea ce inseamna colectare, reconditionare si vanzare de paleti si europaleti.

Cere oferta Suna acum!

Vindem si distribuim in Brasov, la nivel national, cat si in interiorul Comunitatii Europene:

Comercializam urmatoarele tipuri de paleti euro si non euro:

Palet din lemn: 800 x 1200 mm
Sarcina maxima admisa: 2000 kg

Europalet din lemn: 800 x 1200 mm
Sarcina maxima admisa: 2000 kg

Palet din lemn: 1000 x 1200 mm
Sarcina maxima admisa: 1500 kg

Palet din lemn: 800 x 600 mm
Sarcina maxima admisa: 1000 kg

Vindem si distribuim paleti

Cauti paleti pentru transport marfa, stivuire sau depozitare? Iti sunt necesari pentru un proiect de bricolaj? Indiferent de cati paleti ai nevoie, indiferent daca esti persoana fizica sau juridica, la noi vei gasi tot ce ai nevoie.

Paleti de vanzare Brasov, Romania si UE
La comanda, executam orice dimensiune de palet sau ambalaj din lemn.

Contact Icon
Vanzare paleti - Europaleti Brasov, Romania, UE✅Paleti noi si SH. | DF Paleta System Brasov ofera servicii de vanzare paleti si vanzare europaleti noi si second hand. Preturi negociabile si transport asigurat. - Înapoi Sus
Vanzare paleti - Europaleti Brasov, Romania, UE✅Paleti noi si SH. | DF Paleta System Brasov ofera servicii de vanzare paleti si vanzare europaleti noi si second hand. Preturi negociabile si transport asigurat.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles