Colectare paleti

Colectare paleti din lemn

DF Paleta System colecteaza paleti din lemn in stare buna sau care au suferit deteriorari. Daca nu mai ai nevoie de paleti, ii colectam noi in vederea reconditionarii si repunerii in circuitul comercial. Trasabilitatea paletilor este o solutie ecologica si economica, ideala pentru a prelungi viata paletilor.

Cum paleta noastra de clienti este vasta si cu nevoi diferite, colectam paleti de toate marimile, tipici si atipici. Ne adresam atat celor care vand paleti Brasov cat si celor care vand la nivel national. Daca cantitatea este mare, asiguram si transport.

Cere oferta Suna acum!

Colectare europaleti

Colectam europaleti! Colectam europaleti din lemn si ajutam companiile in gestionarea intr-un mod adecvat si responsabil a europaletilor. Colaborand cu DF Paleta System din Brasov economisesti timp si spatiu, respecti reglementarile in domeniu si obtii un parteneriat win-win.

Lemnul este un material 100% reciclabil, repunerea in circuit a europaletilor din lemn fiind un semn de asumare pentru protectia mediului si a resurselor naturale. Prin colectarea si reconditionarea europaletilor se fac economii de bani si resurse, se elimina risipa si se protejeaza mediul inconjutator.

Alatura-te noua!

Contact Icon
Colectare paleti si europaleti in Brasov, Romania si Uniunea Europrana - Paleti din lemn | Servicii de colectare paleti si europaleti. Pentru cantitati mari de paleti din lemn asiguram transport si preturi negociabile. Europaleti de vanzare. - Înapoi Sus
Colectare paleti si europaleti in Brasov, Romania si Uniunea Europrana - Paleti din lemn | Servicii de colectare paleti si europaleti. Pentru cantitati mari de paleti din lemn asiguram transport si preturi negociabile. Europaleti de vanzare.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles