Despre noi

Cumparam si vindem paleti, europaleti si boxpaleti

DF Paleta System trateaza cu maxima seriozitate problema deseurilor si a poluarii, motiv pentru care se implica activ in serviciile de vanzare-cumparare paleti, europaleti si boxpaleti din lemn. Daca esti in cautare de paleti in Brasov sau in Romania, DF Paleta System te asteapta cu produse de calitate la preturi atractive.

Colectare si reconditionare paleti, europaleti si ambalaje

Autorizata in colectarea si repararea paletilor, europaletilor si a boxpaletilor din lemn, DF Paleta System contribuie astfel la mentinerea unui mediu mai curat si mai sanatos. Paletii reconditionati sunt tratati fitosanitar conform normelor europene ISPM-15 si reintra in circuitul economic

Paleti din lemn pentru toate nevoile clientilor nostri

Furnizam colaboratorilor nostri paleti din lemn si europaleti in dimensiuni standard sau atipice, inclusiv boxpaleti. Asiguram servicii de transport paleti si ridicare pentru cantitati mari si ne asiguram de integritatea fiecarui palet care reintra in circuitul economic.

Chiar daca sediul nostru este in Brasov, avem logistica necesara pentru a transporta paleti si europaleti oriunde in tara si in spatiul UE.

Certificari

Contact Icon
Vanzare-cumparare paleti lemn. Colectare paleti. DF Paleta System | DF Paleta System oferă servicii de vânzare-cumpărare paleti de lemn, inclusiv colectare si reparatii paleti. Achizitionare si vanzare paleti si europaleti. - Înapoi Sus
Vanzare-cumparare paleti lemn. Colectare paleti. DF Paleta System | DF Paleta System oferă servicii de vânzare-cumpărare paleti de lemn, inclusiv colectare si reparatii paleti. Achizitionare si vanzare paleti si europaleti.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles