Reparatii paleti

Reparatii paleti

Reparam paleti! Colectam paleti euro sau non euro la sediul nostru din Brasov, ii reparam, le inlocuim portiunile deteriorate sau uzate si ii valorificam.

DF Paleta System detine licenta in repararea paletilor deteriorati si reintroducerea lor in circuitul economic. Ne asumam orice raspundere in vederea paletilor reconditionati (second hand), experienta noastra si lungile colaborari fiind motivul pentru care poti alege sa colaborezi cu noi.

Cere oferta Suna acum!

Paleti reconditionati

Serviciile noaste de reparatii paleti si europaleti sunt esentiale in industria logistica si de transport, atat din punct de vedere al reducerii costurilor cat si in ceea ce priveste conservarea resurselor si protectia mediului.

Inspactam paletii, verificam scandurile rupte, crapate sau deformate si le inlocuim. Toate elementele deteriorate sunt inlocuite sau refacute. Ne asiguram ca fiecare palet sau europalet reconditionat este in conformitate cu standardele de siguranta si calitate prevazute de normele romanesti si europene.

 

Cuie reparatii paleti

Comercializam cuie pentru reparatii sau constructii paleti. Ofeim celor interesati cuie ring sau cuie elicoidale de diferite dimensiuni care sunt compatibile cu diverse tipuri de pistoale pneumatice.

Cuiele pentru reparatiile paletilor se livreaza in bobine.

Ai nevoie de cuie pentru paleti? Spune-ne dimensiunea si cantitatea necesara si le livram imediat!

Contact Icon
Reparatii paleti si europaleti Brasov Romania - Paleti din lemn | Servicii de reparatii paleti si europaleti in Brasov. Paleti lemn ieftini. Vanzare paleti reconditionati, second hand. Paleti Brasov si Romania - Înapoi Sus
Reparatii paleti si europaleti Brasov Romania - Paleti din lemn | Servicii de reparatii paleti si europaleti in Brasov. Paleti lemn ieftini. Vanzare paleti reconditionati, second hand. Paleti Brasov si Romania
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles