Cui ne adresam

Voua, tuturor! Paleti Brasov si nu numai…

Clientii nostri sunt atat persoane fizice cat si persoane juridice.

Vindem paleti, europaleti, ladite sau alte ambalaje din lemn clientilor nostri persoane fizice si juridice, atat din Brasov cat si din tara sau de pe teritoriul Uniunii Europene. Dispunem de personal calificat si de o logistica moderna pentru a satisface orice comanda de paleti, europaleti sau diverse ambalaje din lemn.

Ai nevoie de paleti sau europaleti pentru stivuire sau transport de produse? Noi suntem pregatiti sa iti oferim cantitatea necesara, fix in dimensiunile de care ai nevoie, standard, atipice sau personalizate.

Marfa s-a vandut si ati ramas pe stoc cu paletii? Valorificati-i! Noi ii cumparam pentra a-i restaura si repune in circuit sau pentru a-i recicla.

Contactati-ne pentru o oferta de pret!

Contact Icon
Paleti Brasov - Vanzare cumparare paleti si europaleti - Colectare valorificare paleti ✅DF Paleta | Pentru vanzare, colectare, reparații paleti și europaleti in Brasov apeleaza la DF Paleta System. Paleti din lemn de vanzare. Preturi negociabile si transport asigurat. - Înapoi Sus
Paleti Brasov - Vanzare cumparare paleti si europaleti - Colectare valorificare paleti ✅DF Paleta | Pentru vanzare, colectare, reparații paleti și europaleti in Brasov apeleaza la DF Paleta System. Paleti din lemn de vanzare. Preturi negociabile si transport asigurat.
Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.
Detalii Am înțeles